free bootstrap theme

SOFTWARE

Levering: Na betaling direct in je mailbox

Mobirise

F-Secure Anti-Virus

€ 29,00

F-Secure Anti-Virus beschermt je pc’s tegen virussen, spyware, geïnfecteerde e-mailbijlagen en andere malware. Automatische updates en realtime reactie houdt de beveiliging up-to-date en garandeert de snelste bescherming tegen nieuwe dreigingen. F-Secure Anti-Virus is gemakkelijk te installeren en vertraagt de computer niet.

Licentie: 1 PC | 1 jaar

Mobirise

F-Secure Safe

€ 39,00

F‑Secure SAFE is een bekroond internetbeveiligingspakket dat je beschermt tegen virussen, trojaanse paarden en ransomware. SAFE beschemt ook je online bank­verbinding. Je kunt limieten instellen voor internetgebruik door kinderen. Jij en je gezin kunnen veilig internetten; zowel op de desktopcomputer als op de mobiele telefoon.

Licentie: 1 PC | 1 jaar

Mobirise

F-Secure Internet Security

€ 49,00

F-Secure Internet Security beschermt tijdens online surfen, internetbankieren en online shoppen. F-Secure Internet Security beschermt je pc's automatisch tegen virussen, malware, online dreigingen en identiteitsdiefstal, zonder de computer te vertragen. Daarnaast bevat Internet Security de Ouderlijk Toezicht dienst om kinderen online te beschermen.

Licentie: 1 PC | 1 jaar

Mobirise

Microsoft Office 365 Personal

€ 69,00

Met Office 365 Personal, geweldig voor 1 pc of Mac en 1 tablet, kun je bijna alles, overal en op al je apparaten doen. En de software is altijd up-to-date, dus je hoeft je nooit zorgen te maken over problemen met oudere versies.

Licentie: 1 jaar

Mobirise

Microsoft Office 365 Home

€ 99,00

Tot 6 leden in het huishouden kunnen gebruik maken van één abonnement, en elke persoon krijgt 1TB cloudopslag en 60 Skype-minuten per maand. Met Office 365 Home kun je bijna alles, overal en op al je apparaten doen.

Licentie: 1 jaar

Mobirise

Microsoft Office 2019 voor Thuisgebruik en Studenten

€ 149,00

Onmisbaar voor elke taak. Office 2019 voor Thuisgebruik en Studenten is bestemd voor studenten en gezinnen die klassieke Office-toepassingen willen, zoals Word, Excel en PowerPoint, plus OneNote voor Windows 10.

Een eenmalige aankoop geïnstalleerd op 1 pc voor gebruik thuis of op school.

Mobirise

Microsoft Office 2019 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen

€ 299,00

Onmisbaar voor elke taak. Office 2019 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen is bestemd voor gezinnen en kleine bedrijven die klassieke Office-toepassingen en e-mail willen. Het bevat Word, Excel, PowerPoint en Outlook, plus OneNote voor Windows 10.

Een eenmalige aankoop geïnstalleerd op 1 pc voor gebruik thuis of op het werk.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en onder voorbehoud.
CompuByte® is een geregistreerd merk in de Benelux.

Copyright © 2016 - 2020 CompuByte